معماری

مثل هنرمندها بدزدید

meslecafe2

ده نکته درباره خلاقیت که هیچ کس به شما نگفته است

این سوال از هر هنرمندی پرسیده می‌شود:
«ایده‌هایت را از کجا می‌آوری؟»
هنرمند صادق پاسخ می‌دهد:
«آن‌ها را می‌دزدم.»

هنرمند خوب درک می‌کند که هیچ چیزی نیست که از هیچ بیاید. همه‌ی کارهای خلاقه بر چیزهایی که از قبل وجود داشته‌اند بنا شده‌اند. هیچ چیزی کاملا اصل نیست. هر ایده‌ی جدیدی آمیزه یا ترکیب جدیدی از یک یا چند ایده‌ی قدیمی‌تر است. این ترفندی است که در مدرسه‌ی هنر به شما می‌آموزند.
کتاب «مثل هنرمندها بدزدید» با توصیه‌های کاربردی، تصویرسازی‌ها و نثر صمیمانه‌اش خوانندگان را به وجه هنری خودشان نزدیک می‌کند. این کتاب مجموعه‌ای از توصیه‌هایی ساده اما حیاتی است که نویسنده‌ی هنرمند و جوان‌اش آرزو می‌کند وقتی داشت کار هنری‌اش را شروع می‌کرد کسی آن‌ها را به او گفته بود. او در کتاب‌اش رک و راست می‌گوید که هیچ چیز اوریجینال نیست؛ بنابراین تاثیرها را در آغوش بگیرید و از هر جایی که می‌توانید ایده جمع کنید، آن‌ها را با هم ترکیب و بازآرایی کنید تا راه خودتان را بیابید. کتاب به شما می‌گوید که چگونه علاقمندی‌هاتان را تا هر کجا که شما را می‌برند دنبال کنید و ریزه‌کاری‌های مهم دیگری که تاثیر عمیقی در پیشرفت حرفه‌ای شما خواهند داشت.
توصیه‌های این کتاب کوچک نه تنها برای هنرمندان، بلکه همان طور که نویسنده‌اش هم به آن اشاره کرده برای هر کسی که می‌خواهد خلاقیت را وارد کار و زندگی‌اش بکند مفید وکاربردی است.

درباره ی رسول مهدی جبار

ایده پرداز، طراح گرافیک و تصویرگر (مدیر وب سایت فیکانو)

همچنین ببینید

آموزش باز گردن فایل webP (کاملا کاربردی و ساده بدون نیاز به نصب پلاگین یا هر چیزی)

  آموزش باز گردن فایل webP در این روش نیاز به نصب نرم افزار یا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس